- To najnowocześniejsza ze wszystkich naszych hal - zachwalał podczas konferencji prasowej dyrektor działu obsługi klienta Maciej Rzekiecki.
- Koncentrujemy się na sprzedaży, serwisie i doradztwie - mówił Djamel Djellouli, dyrektor HoReCa. - Rozwijamy też od pięciu lat dowóz do klientów.
- Pod koniec roku powstanie nowy instytut kulinarny, który będzie zawiadywany przez naszych znakomitych kucharzy - zapowiedział Maciej Rzekiecki, dyrektor działu obsługi klienta.
- Klient prowadzący restaurację może wybrać sobie np. wołowinę, a my mu dla niego ją przyrządzimy by mógł spróbować i zdecydować czy wprowadzić ją do swojego menu - mówił szef kuchni Krystian Zalejski. - Można też zakupić dowolne wino, przyjść z nim do nas, a my je otworzymy i zaproponujemy do niego jakąś potrawę.
- Nasz cel został zrealizowany, ale na tym nie kończymy - powiedział Cezary Furmanowicz, dyrektor działu marketingu. - Wciąż pozyskujemy nowych klientów także za pomocą naszej strony internetowej.
- Zatrudniamy prawie 300 osób, przy budowie hali zastosowaliśmy wiele innowacji technologicznych - dodał Marcin Wentland, dyrektor hali. - Na dachu mamy ekstensywną roślinność, oświetlenie LED, wykorzystujemy też światło dziennie wpadające przez ogromną przeszkloną witrynę, ale mamy też własne źródło odnawialnej energii. W najbliższym czasie na klientów będzie czekało wiele promocji i degustacji w restauracji Brasserie. W dniu otwarcia co pięćdziesiąte zakupy będą gratis a co setne premiowane tabletem Lenovo. Ta promocja będzie trwać także przez kolejne dwa weekendy.
Po konferencji dziennikarze zostali oprowadzeni po hali. Oprócz półek z szerokim asortymentem produktów naszą uwagę zwrócił bogaty dział z rybami, pomieszczenie rozbiórki mięsa, która dokonywana jest na miejscu, a także dział z warzywami i owocami znajdujący się w wydzielonym przeszklonym pomieszczeniu, w temperaturze 8 stopni Celsjusza.
- Prezentujemy najnowocześniejszą halę w Polsce - mówił prezes zarządu Transgourmet Polska, Alexander Orlowski i podziękował zarówno samorządowi gminy Lesznowola jak i wszystkim firmom zaangażowanym w budowę. Koszt inwestycji wyniósł ok. 140 mln złotych.
- Przedsięwzięcie to wpisuje się doskonale w pielęgnowaną przez samorząd filozofię zrównoważonego rozwoju i potwierdza, że nasza Lesznowola to naprawdę dobry adres dla przedsiębiorców - mówił wójt Maria Jolanta Batycka-Wąsik. - Życzymy wielkiego grona klientów, nieustającej satysfakcji biznesowej i dalszej wzorowej współpracy z samorządem gminy.
Przedstawicielki gminy Lesznowola wręczyły dyrekcji kwiaty.
- Niech to miejsce rozkwita tak jak lesznowolskie storczyki - powiedziała wójt.
Po modlitwie i poświęceniu hali przez ks. Andrzeja Pawlaka z parafii Pw. św. Józefa Opiekuna Pracy, dokonano uroczystego przecięcia wstęgi symbolizującego oficjalne otwarcie sklepu, który zaprasza klientów już od jutra w godzinach 5.00 - 22.00.Kamil Staniszek
Mieszkaniec Kierszka08:43, 10.10.2017
I wszyscy COŚ uzyskają:
- Gm. Iwiczna - podatki,
- Gm. Piaseczno - korki wyjazdowe/wjazdowe od strony Józefosławia i dłuższy przejazd przez Puławską przy Kuropatwy.
Kolejny przykład, że granice między gminami nie przystają do obecnych warunków.
piaseczniak12:26, 10.10.2017
I pieniądze wyjada z polski tak jak przy innych auchan, tesco, kaufland, biedronce, Carrefour, real itp itd. Tylko sie cieszyć.....
mieszkaniec11:59, 11.10.2017
i nici z ograniczenia niskiej emisji, a taki fajny konkurs był :)
rg21:37, 11.01.2018
Sklepy niepolskie w Polsce w cyfrach: Lidl 600, Biedronka 2720, Carrefour 800, Kaufland 140, Tesco 400, Netto 362, Aldi 113, Auchan 84. Leclerc 45, Makro 30 hal, ABC 8500, Żabka i Freshmarket 4500, roSSmann 1100 !!
pan w06:12, 20.04.2019
Unikajcie Brasserie w Selgrosie w Warszawie na Puławskiej. Pracownicy bardzo niezastąpieni: ukrywają receptury itp. A że przyjechali z jakiś wsi i słoma im z butów wystaje to dochodzi jeszcze zawiść i kompleksy. W bardzo prostacki sposób zrobią z was usranych Wiechci. Będą sobie robić prymitywne podśmiechujki niezwiązane z pracą razem z jakimiś leniwymi pseudokelnerami, którzy też są udani. I nic nie poradzicie. Szef kuchni nie ma swojego zdania. Nie ma ruchu, bo jakby był to musieliby inaczej się zachowywać.Zresztą wiadomo jak się tam do pracy dostali... i jakie są układziki. Już lepiej pracować bez umowy.
0 0
Zauważcie, ze firma Selgros działa w Polsce już ponad 20 lat i płaci podatki w Naszym kraju, nie tak jak
cyt." auchan, tesco, kaufland, biedronce, Carrefour, real itp itd.".